El candidat a la presidència del govern espanyol per Ciutadans, Albert Rivera, tancarà la campanya pel 10 de novembre a Barcelona, en un míting acompanyat d'Inés Arrimadas, candidata per Barcelona, i de Lorena Roldán, líder de Cs a Catalunya. Aquesta serà, en principi, l'única visita de Rivera a Catalunya, segons han informat aquest dijous des del partit, malgrat que han deixat la porta oberta a modificar l'agenda i incloure-hi alguna estada més. 

Per altra banda, la campanya del partit taronja a Barcelona serà una mica diferent a la del 28-A. Per començar, hi haurà més presència d'Arrimadas, després que en l'anterior la seva presència en territori català fos mínima i centrés esforços en fer campanya a la resta de l'Estat. Les enquestes donen al partit taronja una mals resultats a Catalunya, arribant a passar de 5 a 2 diputats.

Així, la candidata per Barcelona participarà en l'enganxada de cartells d'aquest dijous a la capital catalana i farà dos grans actes durant el cap de setmana, un a Tarragona i l'altre a l'Hospitalet. 

De fet, aquests, els d'inici i tancament i els dos del cap de setmana, seran els únics grans actes de Cs a Catalunya en campanya. Durant la setmana que ve ho fiaran tot als debats electorals, que aniran combinant amb actes sectorials, passejades i carpes informatives. Segons fonts del partit, l'objectiu no és fer "grans actes" per evitar el "cansament" de la ciutadania per la repetició electoral, i optaran per fer una campanya més "propera a la gent".

Amb tot, serà una campanya amb presència bàsicament a l'àrea metropolitana i a Tarragona, però deixen la porta oberta a fer altres visites o actes sectorials en pobles de l'Interior de Catalunya. Pel 28-A, per exemple, van visitar Torroella del Montgrí (Baix Empordà) i pel 26-M, Manresa.