El líder de Ciutadans, Albert Rivera, i la presidenta del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, tampoc han faltat a l'obligada visita dels responsables polítics al Mobile World Congrés. Els dos líders taronges han acudit avui a la Fira de l'Hospitalet i han passejat per diferents pavellons, inclosos el pavelló d'Espanya, on s'han fotografiat. Això no obstant, han oblidat visitar el pavelló de Catalunya, separat únicament per un passadís del d'Espanya.

Fonts de Ciutadans han explicat a El Nacional que estava previst visitar el pavelló de Catalunya però no ha estat possible "per falta de temps", arran d'un retard en el començament del recorregut.

En qualsevol cas, aquest fet ha provocat sorpresa entre els habituals de les visites oficials, tenint en compte que Ciutadans és el primer grup del Parlament i que, si els grups independentistes aconsegueixen posar en marxa la investidura, Arrimadas serà la líder de l'oposició.

Tant Rivera i Arrimadas com la regidora de Barcelona Carina Mejías, que els ha acompanyat, i també el partit han penjat les fotografies de la visita als seus perfils de Twitter. Totes recullen la visita al Pavelló d'Espanya, mentre que el de Catalunya, brilla per la seva absència.

Dilluns, quan es va inaugurar el congrés, el rei Felip VI va acudir al pavelló de Catalunya on es va trobar que gairebé tot el personal portava el llaç groc en protesta pels presos polítics.