El diputat de la CUP Carles Riera ha qualificat de "dilacionista" la conferència 'El nostre moment' del president de la Generalitat, Quim Torra, d'aquest dimarts al vespre. En una entrevista a Els matins de TV3 aquest dimecres, Riera ha advertit que pels cupaires "generar expectatives de diàleg amb l'Estat és marejar la perdiu, generar confusió".

Per Riera, la conferència va obrir un "període sense final concret" i va situar "expectatives en fals". En aquest sentit ha insistit que per l'esquerra anticapitalista el diàleg amb les institucions espanyoles és "inútil, ineficaç", ja que els cuapaires es mantenen en la via de la unilateralitat, la desobediència i la "ruptura".

"Si es confirma que davant de la negativa de l'Estat a trobar una solució, que davant de sentències negatives el Govern no passa del simbolisme i de la retòrica i no assumeix plenament el trencament amb l'Estat, la CU Phaurà de prendre una decisió, que haurà de ser trencar amb la situació parlamentària i institucional i forçar un canvi", ha advertit Riera.