Albert Rivera va ser entrevistat breument ahir a la nit per Ana Pastor al programa El Objetivo, via conexió telefònica, on la periodista li va preguntar per la seva suposada reunió amb el guanyador a la primera volta, Emmanuel Macron. El programa va comptar amb Javier Nart com a entrevistat i aquest va explicar que ambdós líders, i ell mateix, s'havien reunit anteriorment.

En el succés, Nart no va donar més detalls de la reunió i Rivera, més tard, se'n va desdir: "hem intercanviat correspondència i ens han demanat ajuda, així com nosaltres a ells" per després dir que no s'havien reunit mai. L'entrevista es va produir després de les paraules de Nart, qui va afirmar que els dos partits tenen molts punts en comú. 

Quan Pastor va preguntar al líder de Ciutadans es van produir diversos silencis i Rivera es va posar visiblement nerviós. Per la seva part, Javier Nart va optar per no dir res. 

La connexió entre els dos partits, s'hagin reunit o no, es va fer ahir visible per paraules del mateix Rivera, qui va explicar que estaven a la seu de Ciutadans representants del moviment de Macron, En Marche!, seguint el resultat de les eleccions.