Ciutadans, Vox i PP han entrat en una dura picabaralla dialèctica a Twitter pels pactes de govern a les comunitats autònomes. El primer partit a ficar cullerada ha estat Vox, que ha qualificat Albert Rivera d'"acollonit" i "pocavergonya" i també l'han acusat de "llepar el cul" al president francès Emmanuel Macron, tot responent a un missatge de Fran Hervías que acusava la formació d'extrema dreta de "paralitzar les institucions" posant-se al costat de PSOE i Podemos.

A continuació, Ciutadans ha respost als insults de Vox contra el seu líder amb més insults a través d'un vídeo del grup musical Locomía cantant la cançó Loko vox, és a dir, dient que Vox, i els seus membres, estan bojos. A més, la piulada donant l'enhorabona a la formació d'extrema dreta perquè "ja tenen la tornada de l'estiu".

L'últim partit a sumar-s'hi ha estat el PP, que ha convidat les dues formacions a arribar a un pacte a la Comunitat de Madrid per evitar que la governi el PSOE animant-los a deixar d'insultar-se, tot i que després s'han fet enrere i han esborrat la piulada.