El compte oficial de Vox a Twitter ha insultat greument aquest dimecres el líder de Ciutadans, Albert Rivera, en un missatge on el qualifica d’”acollonit” i “pocavergonya” i assegura que “llepa el cul” al president francès, Emmanuel Macron. És la resposta que Vox ha donat a una altra piulada del secretari d’organització de Cs, Fran Hervías, que s’ha queixat que Vox hagi votat al costat del PSOE i de Podemos en contra de la investidura del popular Fernando López Miras a la Comunitat de Múrcia

En el seu tuit, Hervías assegura que “Vox comença a paralitzar les institucions alineant-se amb Podemos i el PSOE. Pedro Sánchez i Podemos deuen estar encantats amb els seus nous ‘socis’”, havia escrit Hervías.

El compte oficial de Vox ha respost de manera contundent a Hervías: “És el súmmum de la barra. Digues a l’acollonit i pocavergonya del teu cap que es deixi de cordons sanitaris, de llepar el cul a Macron i que us permeti seure a una taula amb la gent normal. I si no, pacteu amb el PSOE, que és el que voleu”.