La líder del PSOE andalús, Susana Díaz, ha respost de forma peculiar al que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, diu sobre ella en el seu llibre 'Manual de resistencia', publicat aquest dimarts. Preguntada per periodistes sobre què pensa de les reflexions del president espanyol, Díaz ha assegurat que encara no l'ha llegit perquè porta tot el dia "currant". "No m'agrada valorar allò que no he llegit", ha comentat.

Sembla difícil, però, que Díaz no hagi llegit, almenys, la part en què Sánchez parla d'ella. El secretari general socialista explica que "va haver-hi nombroses insolències, en públic i en privat, destinats a mi, però que feien un mal enorme al partit". Sánchez afegeix sobre el tema que "fins al punt que el mateix Felipe González va haver d'intervenir".

Sánchez fa una altra tocada de crustó a Díaz quan compara la seva actitud amb la dels seus predecessors Manuel ChavesJosé Antonio Griñán: "Quan van haver d'assumir responsabilitats polítiques, ho van fer. Va ser iniciativa seva. Em van trucar i em van dir que renunciaven a l'acte, com dos senyors. No han tornat a fer declaracions i han protegit el partit".