"El ridícul del sistema judicial espanyol és còsmic". Així ha reaccionat la periodista Pilar Rahola a la decisió del jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarenad'aquest dijous que ha dictat una interlocutòria en què rebutja el lliurament a Espanya del president Carles Puigdemont en les condicions acordades pel tribunal alemany que no veu ni rebel·lió ni sedició. 

Per Rahola, el ridícul del sistema judicial espanyol és "patètic". I ha afegit: "La decisió de Llarena és una capitulació completa, fereix de mort tota la macrocausa contra l'independentisme".

Sobre el president a l'exili, la periodista ha opinat que la seva estratègia ha estat "letal" pel "colpisme espanyol" i que pot tornar a "Waterloo". També ha assegurat que s'han de revocar presons preventives.

En un segona piulada, Rahola ha dit: "1) Llarena fa un patètic Santiago y cierra Espanya 2) El ridícul del sistema judicial espanyol es còsmic 3) La macrocausa queda molt tocada i es farà insostenible la presó preventiva. Temps al temps. 4) El president Pedro Sánchez té un problema enorme".