Txell Bonet, la parella de Jordi Cuixart, ha de fer molts quilòmetres cada vegada que vol veure el seu home empresonat a Soto del Real. A més a més, Bonet i Cuixart tenen un nen petit que es podria dir que ha conegut el seu pare a través d'un cristall; quan Cuixart va entrar a la presó el seu fill era un nadó de mesos. 

Un tuitaire, amb intenció clarament cruel, ha desitjat que Bonet i el seu fill tinguin un accident de trànsit en un dels seus viatges a Madrid. L'individu ha fet una piulada preguntant quants quilòmetres fan per anar a veure Jordi Cuixart i si hi van cada cap de setmana. El tuitaire "espera" que hi vagin sovint perquè així hi ha un tant per cent més elevat de probabilitats de que pateixin un accident

La resposta de Txell Bonet no s'ha fet esperar i ha estat molt educada, tenint en compte la situació. La parella de Cuixart ha indicat que "com a mare de la criatura a qui desitja un accident de trànsit" només pot demanar que a l'individu i a la seva família no els hi passi mai un fet semblant.