Nova cita avui al Tribunal Suprem dels presos polítics. La sala d'apel·lacions del Tribunal Suprem ha de resoldre els recursos que falten sobre la presó provisional. Sobre la taula té els de Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva, Carme Forcadell i Dolors Bassa. Són els últims que van entrar a Estremera i Alcalá Meco.

El tribunal escoltarà avui els advocats, però no veurà tots els presos. Només compareixen Turull i Forcadell. La resta o no han demanat ser-hi o bé ho han declinat.

Els magistrats sentiran totes les parts. Les defenses demanaran que s'aixequi la mesura cautelar i les acusacions que es mantingui. Seria una sorpresa que la fiscalia i VOX canviessin d'opinió. Fins ara cap recurs ha prosperat i ara els presos polítics ja estan en la fase de demanar que se'ls traslladi a una presó catalana o bé esperant que resolgui el Tribunal Constitucional.

I tampoc s'espera per avui mateix la resolució. Habitualment la sala d'apel·lacions triga uns dies a respondre. 

Així que la jornada judicial s'espera més de tràmit que mai al Tribunal Suprem, on als únics que es veurà entrar i sortir per la porta del carrer Marqués de la Ensenada seran els advocats dels presos polítics: Jordi Pina, Andreu Van den Eynde, Olga Arderiu i Núria Martí.