La manifestació del 7 de desembre a Brussel·les ja té recorregut oficial. Després de setmanes de preparació i negociació amb l'ajuntament de la capital belga, les entitats sobiranistes organitzadores han donat a conèixer que la marxa sortirà del Parc del Cinquantenari i anirà fins al Parlament Europeu

Concretament, la marxa, que portarà per lema Wake Up Europe (Desperta Europa) i que ha de servir "per denunciar la manca de democràcia de l'estat espanyol i reivindicar la llibertat d'expressió i l'alliberament dels presos polítics", arrencarà Parc du Cinquantenaire, al costat de la parada de metro de Merode, i acabarà a la plaça Jean Rey, a prop del Parlament Europeu. L'hora d'inici està fixat per les 11 del matí.

Recorregut manifestació Omplim Brussel·les

El recorregut, doncs, comença en un dels emblemàtics punts del barri europeu de Brussel·les, l'arc del Parc del Cinquantenari, envoltarà l'edifici de la Comissió Europea, passarà a prop del Consell Europeu i del Comitè de les Regions, i acabarà davant del Parc Léopold, on està l'Eurocambra.

L'Assemblea Nacional Catalana, l'ANC de Brussel·les i Òmnium Cultural convoquen aquesta gran mobilització, que va sorgir d'una iniciativa ciutadana i que té per lema 'Omplim Brussel·les'.