El president Carles Puigdemont acaba de publicar aquesta setmana el llibre La lluita a l'exili (editorial La Campana), on relata les seves vivències d'ençà que es va exiliar l'octubre del 2017 fins que va ser elegit eurodiputat a les eleccions europees del maig del 2019. Per això, aquests dies està realitzant diversos actes, principalment a distància, per promocionar el seu llibre. Ara bé, poc s'esperava Puigdemont que li sortiria un recomanador inesperat.

Es tracta del president del PDeCAT, David Bonvehí. En el seu compte de Twitter, el dirigent del PDeCAT explica que avui ha acudit a la setmana del llibre, on ha adquirit el llibre de Puigdemont, en plena tensió amb Junts per haver-los portat als tribunals en un intent de recuperar les sigles.

L'adquisició del llibre per part de Bonvehí ha tingut lloc mentre s'ha produit una desbandada entre les files del partit, ja que la majoria dels consellers i alts càrrecs del partit han estripat al carnet i s'han unit a les files del partit de Puigdemont.