El candidat impulsat per Cs, Manuel Valls, va viure un gest semblant al que ha protagonitzat aquesta tarda amb el president Quim Torra. Valls ha negat la salutació al president ​durant la recepció dels nous regidors barcelonins al Palau de la Generalitat, però quan ell va rebre aquest gest a França va reaccionar de manera intimidatòria. 

Durant un homenatge nacional als cossos de seguretat francesos, l'exprimer ministre va ser rebutjat per un policia. Al seu davant hi anava l'expresident de la republica François Hollande. El policia no el va voler saludar i Hollande va respondre amb indiferència i va continuar el recorregut. Tanmateix, quan l'agent va rebutjar saludar Valls, ell s'hi va encarar sense miraments.

A les imatges s'hi pot veure com l'exprimer ministre mostra una actitud desafiant amb el policia. Valls s'hi va posar al davant perquè aquest li aguantés la mirada i, segons després, va colpejar-li l'espatlla

Aquesta tensió de Valls amb els cossos de seguretat francesos es van desencadenar després que fos ministre d'Interior, ja que va tenir una relació molt complicada amb la policia durant el seu mandat.