Curta i sense entrar en detalls. Així ha estat la valoració del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, sobre la dimissió de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, després que aquest matí s'hagi publicat un vídeo en què se la veu robant dues cremes antiedat en un supermercat Eroski. Rajoy ha dit que Cifuentes "ha fet el que havia de fer". "Crec que era obligat que dimitís", ha dit quan se li ha preguntat sobre la qüestió als passadissos del Congrés.

"Hem sentit les seves explicacions, ella té dret a donar-les però el Partit Popular a partir d'ara obre una nova etapa a la Comunitat de Madrid i espero que no torni a haver-hi aquestes coses mai més", ha sentenciat. 

Cifuentes fa setmanes que té l'espasa de Dàmocles al damunt. El cas del fals màster a la Universitat Rey Juan Carlos va alçar nombroses veus que li demanaven la dimissió, tot i que el seu partit havia fet pinya a l'entorn de la seva figura. El que no ha aconseguit un màster de milers d'euros ho han aconseguit dues cremes de 40 euros. 

Albiol diu que Cifuentes ha salvat Madrid de "l'extrema esquerra"

La dimissió de Cifuentes ha enxampat el líder del PP a Catalunya, Xavier Garcia Albiol, al Parlament, on s'ha vist obligat a respondre a les preguntes dels periodistes. García Albiol "ha agraït" la decisió i ha assenyalat que d'aquesta manera impedeix que "l'extrema esquerra —Podemos— arribi a la Comunitat de Madrid". Per Albiol, amb la dimissió de Cifuentes "s’evita l'escenari que estava previst si no dimitia, una moció de censura que passava per Podemos, i en aquests moments, Madrid tindria un greu perjudici si caigués en mans de Pablo Iglesias i companyia".