La periodista Pilar Rahola s'ha mostrat indignada al programa Tot es mou de TV3, amb Mariano Rajoy, Soraya Sáenz de Santamaría i Juan Ignacio Zoido per la seva actitud de negar responsabilitats davant el Tribunal Suprem, on han comparegut com a testimonis en el judici al procés. "Em cau la cara de vergonya de formar part d'aquest Estat", ha deixat anar Rahola molt enfadada pel fet que els membres de l'anterior govern espanyol no hagin assumit cap culpa de res i ho han derivat a càrrecs inferiors.

"Són una colla d'irresponsables, o de malvats", ha insistit la periodista. "No només s'està demostrat que no s'aguanten les acusacions contra els presos, sinó que no saben ni contesten", ha indicat. Ha recordat que Sáenz de Santamaria era la responsable màxima del CNI, "que va dissenyar l'operació Catalunya".

Rahola ha assegurat que ja es pot parlar de "guerra bruta" en aquest judici, i s'ha mostrat pessimista sobre el desenllaç. Rahola ha apuntat que al seu entendre només s'han presentat proves de desobediència, però sospita que la sentència serà igualment dura. "Veus la vareta del Rei i ja veus per on va, i els mitjans espanyols no canvien el relat dur, al contrari", ha recordat.