Indignació a Twitter per una polèmica piulada del líder de Catalunya Sí que es Pot al Parlament, Lluís Rabell. Tot va començar quan, aquest diumenge a la tarda, un usuari va interpel·lar Rabell a través de la xarxa social sobre els canvis d'opinió dels comuns en referència al referèndum d'independència de Catalunya.

L'usuari, militant de les joventuts de Demòcrates de Catalunya, acusava Rabell de "fer bandera del referèndum" durant la campanya electoral del 27-S, però, en el context actual, haver rebutjat consultar la ciutadania i defensar unes noves eleccions.

Sembla que el diputat no es va prendre gaire bé la pregunta i va contestar amb un to dur i sec. Rabell, que en cap moment va argumentar la posició política per la qual li demanava l'usuari, va limitar-se a publicar quatre curtes frases en forma de consell cap al noi: "La vida és dura. Però ets jove. Aprendràs a patir. Fes-ho en silenci i no atabalaràs la humanitat". 

Aquesta resposta ha causat la indignació d'altres usuaris que critiquen el to i les paraules del diputat, acusant-lo d'"enviar a callar" el jove i actuar d'una manera "altiva" amb "ambigüitat i indefinició" envers qüestions com el referèndum.

Fins i tot, des de les línies de Podem a Catalunya, hi ha qui s'ha mostrat en contra de la resposta del diputat, defensant que "els joves tenim dret a parlar i queixar-nos".