La portada que fa el conductor de la COPE Carlos Herrera dura més d'un quart d'hora on es pot escoltar el periodista fent uns anàlisi de l'actualitat. Com és inevitable el nou president de la Generalitat, Quim Torra, és a l'ordre del dia des que es va saber que era el candidat designat per Carles Puigdemont.

Sembla que a Herrera no li agrada gens el president, i si dilluns passat s'hi referia com a "Quim Jong-Torra", aquest divendres al matí ho ha fet com "aquest fascistón que acaben d’escollir president de la Generalitat de Catalunya". 

"Quim Jong-Torra serà escollit president en les pròximes hores perquè aquesta espècie de grup tòxic, antisistema, tòxic literalment per la democràcia, aquests homes i dones de la CUP, donaran suport a un home que representa la dreta més antisocial, més racista d'Europa", deia el passat 14 de maig Herrera al mateix temps que insistia en que Torra és un home d'"extrema dreta anomenat a dit".

Però avui tocava parlar de la presa de possessió de Torra, una presa sense convidats i sense els actes protocolaris habituals com a gest de protesta davant la repressió que pateix Catalunya. Herrera hi ha trobat a faltar de tot, però sobretot assegura que amb l'acte "es va fer plàstic el despreci per qualsevol connexió amb la legalitat administrativa espanyola".

El conductor radiofònic li ha dit "fascistón" a Torra, una paraula que s'ha inventat i que cadascú pot intentar deduir d'on ve; de "feixista" i... "tontorrón"?. A Herrera no se li acaben els retrets; "Torra és un interí que no va mencionar la Constitució, no va mencionar el Rei i no va posar cap bandera espanyola". El periodista ho té clar, s'hauria de repetir la presa de possessió: "Quan Obama va jurar el càrrec hi va haver un defecte formal i després es va tornar a repetir el jurament per si algú tocava els nassos".