L'excomissari José Manuel Villarejo estaria darrere del web recentment obert Moncloa.com, segons la Cadena Ser. Aquest nou mitjà ha filtrat en els darrers dies unes gravacions que han deixat entre l'espasa i la paret la ministra de Justícia, Dolores Delgado, per haver compartit taula amb el polèmic excomissari i pel contingut de les seves converses. 

Ara, s'han desvelat els vincles entre el web i l'excomissari. Moncloa.com és un mitjà editat per la societat Mercados y Estilos de Vida SL, constituïda el 20 de setembre del 2016. L'administrador únic d'aquesta empresa és Alejandro Suárez Sánchez-Ocaña, qui mantindria actualment estretes relacions empresarials amb Antonio Codías Berrocal, antic propietari d'Autocobermar SL, una empresa dedicada a l'explotació de garatges que ara pertany al fill de l'excomissari José Villarejo. El vincle que hi hauria entre els dos empresaris estaria relacionat amb l'empresa d'hostaleria Hostelera Baroja 18 SL, encara que no es coneix si la relació és passada o present.

Suárez Sánchez-Ocaña nega qualsevol tipus de vincle amb Codías, però sí que reconeix que el va conèixer fa 20 anys, quan eren socis d'una discoteca. Anteriorment va dirigir altres mitjans de comunicació com el diari Qué! i la revista Capital.