Els negocis truculents de l’excomissari Villarejo incloïen una “agència de models” que, de fet, era una xarxa de prostitució destinada a extreure informació de polítics i empresaris. Així es desprèn d’una nova sèrie d’audios filtrats de converses entre la ministra de justícia, Dolores Delgado i l’excomissari i avançats per moncloa.com que demostren, a més, que la ministra tenia coneixement d’aquestes maniobres tèrboles.

Segons els nous àudios, enregistrats durant un dinar, Delgado se sincera amb Villarejo i li assegura que és més fàcil que un home “bavegi” abans que ho faci una dona, circumstància que l’excomissari aprofita per explicar una “anècdota”, segons la qual, en paral·lel a la seva empresa “d’anàlisi d’informació i d’investigació” va decidir muntar una “agència de models”. En aquest moment de la conversa, Delgado considera que aquest negoci deuria tenir “èxit garantit” i l’excomissari s’esplaia en explicacions. Les ‘models’ servien per extreure informació a “gent dura”. “Els posaves una ‘chorbita’, se la tirava” i aleshores aconseguia extreure el que anomena “informació vaginal”.

El comissari apunta, a més, que aquesta “agència de models” va ser tot un èxit, perquè va servir per donar informació sensible i confidencial a les forces de seguretat de l’Estat.

Aquestes revelacions arriben l’endemà que es tingués coneixement d’uns altres àudios on Delgado apuntava que diversos jutges del Tribunal Suprem, així com Fiscals, haurien tingut relacions sexuals amb noies menors d’edat en un viatge a Cartagena de Indias (Colòmbia). Precisament, l’alcalde d’aquesta localitat ja n’ha demanat l’extradició dels jutges i fiscals perquè donin explicacions davant la justícia colombiana.