Els punyals volen dins el govern espanyol de coalició. Aquest divendres, un nou enfrontament públic. Ha començat la ministra de Defensa, Margarita Robles, que en una entrevista a TVE ha acusat Pablo Iglesias d'actuar "com a govern i com a oposició" i li ha recordat que el president és Pedro Sánchez. Minuts més tard, li ha contestat la secretària d'Estat d'Agenda 2030, Ione Belarra, que depèn jeràrquicament de la Vicepresidència Segona. Belarra ha acusat Robles de ser la ministra "preferida" del poder i de la dreta i l'extrema dreta.

En l'entrevista a Televisió Espanyola, Margarita Robles ha carregat contra el fet que Unidas Podemos hagi presentat una esmena al seu propi projecte de pressupostos de l'Estat. Ho ha considerat poc "raonable" i "sorprenent". En aquest sentit, la ministra de Defensa ha replicat que "no podem fer de govern i d'oposició alhora". I ha reclamat lleialtat: "Quan hi ha unes decisions, tots hem de ser lleials" per molt que pugui haver-hi "diferències d'opinió" entre socis de coalició.

Pocs instants més tard, Ione Belarra li ha replicat a través de Twitter. "Quan ets la ministra preferida dels poders que volen que governi el PP amb Vox, potser estàs fent mal al teu govern", ha assegurat la secretària d'Estat d'Agenda 2030. Després que la ministra de Defensa hagi demanat "humilitat" a Pablo Iglesias, Belarra l'ha avisat que "ser humil és no deixar-se adular per la dreta mediàtica".