El president a l'exili, Carles Puigdemont, ha recordat aquest dimecres que ell rep insults i amenaces, també de mort, a diari. En un comentari publicat a les xarxes socials, el president a l'exili també ha afegit que alguns d'aquests insults provenen, directament, del Partit Popular i de l'associació de policies Jusapol.

En aquest punt, Puigdemont ha preguntat a l'exdelegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, a qui ha de fer responsable d'aquests insults i amenaces rebuts o si, per contra, ja està bé que ell rebi aquests tipus de comentaris.

En el mateix tuit, Puigdemont recull algunes d'aquestes amenaces, entre les que destaquen diversos comentaris on se li diu "fill de puta" o un comentari de l'exministre del PP Javier Arenas, qui li va dir que no era un candidat, sinó un esperen.

Aquest comentari de Puigdemont arriba després que millor hagi amenaçat diverses persones després d'haver considerat que va mentir durant la seca declaració com a testimoni al Tribunal Suprem en el marc del judici al procés. Una de les persones que ha estat amenaçada per Millo ha sigut Eduard Pujol, qui ha convidat a l'exdelegat del govern espanyol a "rentar-se la boca amb Fairy".

L'assessor del president, Aleix Clarió, ha compartit poseriorment un fil de Twitter amb desenes d'insults i amenaces dirigides a Puigdemont a través de les xarxes socials: