Sorprès a l'haver conegut la notícia que el regidor de la CUP de Vic Joan Coma va viatjar emmanillat durant tot el viatge fins la seva arribada a l'Audiència Nacional, així com pel fet que el jutge Ismael Moreno li retirés el passaport, el president del Govern, Carles Puigdemont, no s'ha pogut estar de fer un tuit qüestionant-se amb sarcasme aquests fets, per després afegir-hi que això "hauria d'avergonyir tots els demòcrates, d'aquí i d'allà".

Aquest comentari, com ja deu estar acostumat, li ha comportat afalacs pel seu posicionament i per la feina que fa com a president de la Generalitat, però també hi ha hagut qui ha aprofitat per criticar-lo. Crítiques, com retreure-li que no sigui demòcrata per posar com exemple la independència de Kosovo, que han desencadenat en diferents discussions entre usuaris a través del Twitter de Puigdemont.

Però aquesta part és residual. Molts l'han felicitat per la feina feta i que continua fent des del Govern, hi ha hagut qui li ha recordat que amb un Referèndum Unilateral d'Independència (RUI) "no hauríem de sofrir tals vexacions", també que "cada vegada més gent sent vergonya del que posa al seu DNI, així com que aquells que estan jutjant Coma "no coneixen la vergonya".