L'estiu ha arribat per a tothom. També per al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que ahir va assistir a una festa privada a Cadaqués. El president és un gran guitarrista, com ja va demostrar fa uns mesos en un acte quan va tocar al costat de Sopa de Cabra, i ahir ho va tornar a demostrar a ritme de "Let it be" dels Beatles. 

La festa es va celebrar a Cadaqués, a la casa d'estiueig de la periodista Pilar Rahola, que és qui va difondre les fotografies i vídeos per les xarxes socials. Entre altres personalitats, hi havia el president i la seva esposa Marcela Topor, l'expresident del FC Barcelona Joan Laporta, la periodista de Tv3 Helena García Melero o el comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero. També hi havia el conegut metge Bonaventura Clotet i el seu fill i actor, Marc Clotet, acompanyat de la també actriu Natalia Sánchez.

No només el president, però, va agafar la guitarra ahir al vespre. També ho va fer Trapero, que va entonar un bocí de "Paraules d'amor" de Joan Manuel Serrat mentre els altres comensals l'acompanyaven amb la veu. 

Entre les fotografies difoses, també es veu el president vestit amb indumentària estiuenca i agafant una estelada amb la mà. 

Polèmica

Rahola ha hagut de sortir al pas de les crítiques que ha rebut a la xarxa per fer ostentació de la seva relació amb el president Puigdemont. En resposta a diversos missatges a Twitter ha assegurat que "mostrar un 'president' relaxat, amb la guitarra i amics és una extraordinària imatge de país". En un altre dels missatges també assegurava que les imatges que ha difós no pretenien fer ostentació: "Lluir? De què? D'amics de sempre. És una cosa simpàtica, un dia d'estiu. Relaxi's i rigui amb nosaltres".

Tot i això, Rahola també ha assegurat que no tornarà a distribuir imatges de les seves festes vist "l'enrenou" que han causat les imatges del president. La periodista ho ha afirmat a Rac1, on ha afegit que la festa la seguirà fent, però sense fer-la pública.