Joan Bonanit s'ha desplaçat a Waterloo per reunir-se amb el president Carles Puigdemont i la resta de polítics exiliats. També s'ha trobat amb Adrià Carrasco, activista del CDR d'Esplugues que també és a l'exili. 

En el seu compte de Twitter, l'activista anònim que cada nit va dir bona nit als presos polítics a la presó, ha publicat al seu compte de Twitter imatges de la trobada amb Puigdemont, Comín, Puig i Carrasco. "Molt content d'haver-los pogut abraçar i compartir aquest matí de converses tan interessant, ha escrit. També ha afegit que "junts ho farem possible!". 

Joan Bonanit ha demostrat també dots artístics. El conseller Lluís Puig ha publicat un retrat que el mateix activista li ha regalat. "Gràcies per tot Joan i gràcies a tot l’equip de suport que t’ajuden", li ha agraït.  

El jove del Bages ha compartit una xerrada amb Adrià Carrasco. "La teva dignitat i fermesa són d'admirar", admetia en un missatge a Twitter, on expressava: "Adri et farem tornar, no en tinguis cap dubte. Força i República, company!".