Joan Bonanit, el jove anònim que cada vespre ha dit bona nit als presos a través d'un megàfon des del pla de Lledoners, els ha acomiadat per última vegada al Bages. No els ha volgut dir "adéu", sinó que ha optat per un "fins aviat". 

Aquest matí, pocs minuts abans de les set del matí els set presos empresonats a Lledoners han sortit en direcció a Brians II, des d’on es dirigiran cap a Madrid. Joan Bonanit s'ha apropat al comboi amb diverses furgonetes de la Brimo i una ambulància que els ha traslladat i els ha dir adéu amb els braços. Joan Bonanit ha estat rodejat per desenes d’independentistes concentrats a les portes de la presó.

L'activista ha difós un missatge a les xarxes on avança la possibilitat de traslladar-se a Madrid per seguir mostrant als presos el seu suport. "Fins aviat. Us estimo", ha afegit. 

Joan Bonanit no ha fallat cap dia. Durant 212 nits ha dit bona nit als presos des de l'esplanada de Lledoners. Ahir en va ser l'última, amb un sol reclam: "l'absolució". La nit del 30 de gener es van fer enlairar centenars de globus grocs, simbolitzant la llibertat. Des de dins de Lledoners es van tornar a sentir ben fort les respostes de "bona nit" dels presos.

Aquesta nit, Oriol Junqueras li ha agraït la seva companyia durant totes aquestes nits. 

Precisament, Oriol Junqueras va ser el primer de respondre el "bona nit". Va ser el el mes d'agost, quan Joan Bonanit feia un mes que anava davant de Lledoners. 

Joan Bonanit també ha seguit el seu ritual solidari en dies festius, d'inclemències meteorològiques i els dies que els presos van ser traslladats a la Unitat Hospitalària Penitenciària de Terrassa després d'abandonar la vaga de fam.