"El 21-D la majoria vam optar pel futur republicà". Això és el que ha dit el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en un missatge al seu compte de Twitter des de Bèlgica. 

La piulada va acompanyada d'una vinyeta en què es pot veure un grup de persones que han de triar entre dos camins: el de l'esquerra, "resposta simple però equivocada", o el de la dreta, "resposta complexa però encertada". Tothom que escull el camí de l'esquerra acaba caient per un precipici.

El missatge del president assegura que "els aniquiladors de l'estat de dret volen que els catalans agafem el camí de l'esquerra perquè és el més "normal". Tot i això, afegeix que durant les eleccions del passat 21 de desembre la majoria de catalans van triar la ruta de la dreta, "encara que el futur republicà més immediat sigui llarg, dur i complicat".

La tuit de Puigdemont arriba en plenes negociacions entre la seva formació, ERC i la CUP sobre el debat d'investidura i el seu futur com a president al capdavant de la Generalitat.