El PSOE ha burxat Alberto Núñez Feijóo per l'imminent judici a Xavier García Albiol, pel cas de les antenes. Concretament, fonts socialistes han demanat que el PP prengui "les mesures oportunes" amb l'exalcalde de Badalona després que el jutge hagi ordenat l'obertura de judici oral per la instal·lació de dues antenes de telefonia sense llicència entre el 2012 i el 2018 a la comissaria de la Guàrdia Urbana. "Sabrem si el Partit Popular segueix en els seus habituals nivells de tolerància àmplia amb la corrupció, o per fi es dignen a predicar amb el que demanen els altres. (...) Què farà Feijóo amb García Albiol?", han indicat les fonts. Tot, mentre es van coneixent més detalls del cas Mediador — pel qual els populars han buscat les pessigolles a Pedro Sánchez.

Així doncs, el PSOE ha recordat que García Albiol és un dels "més directes col·laboradors" de Feijóo — fins al punt que l'exalcalde de Badalona va ser nomenat integrant del Comitè de Campanya del PP per a les pròximes eleccions autonòmiques i municipals. "Sabem de la tendència del senyor Feijóo a posar-se de perfil en qualsevol qüestió que li és incòmoda, però el Partit Popular està començant, una vegada més, a tenir massa zones d'ombra i dirigents als jutjats. Massa perquè el senyor Feijóo segueixi callat i a la fuga per no opinar sobre res", han apuntat els socialistes.

La corrupció en el PP

La cosa no s'acaba aquí, ja que també han retret que el líder popular té el president del Consell d'Eivissa, Vincent Marí, imputat per prevaricació, tràfic d'influències i coaccions, acusat de tramitar de forma irregular un contracte de 250.000 euros per a l'elaboració d'una campanya de promoció turística a l'illa; l'alcaldessa de Marbella, Ángeles Muñoz, sota investigació del Senat i "amb milions d'euros de patrimoni per justificar"; i l'exministre de l'Interior Jorge Fernández Díaz, amb una petició de 15 anys de presó "per utilitzar recursos públics per a activitats impròpies d'un estat de dret" — en referència a l'espionatge a Luis Bárcenas.

Sobre García Albiol, recordem que la Fiscalia de Medi Ambient va presentar l'escrit d'acusació en el qual demanava gairebé tres anys de presó i deu anys d'inhabilitació pel delicte continuat de prevaricació, un delicte continuat de prevaricació urbanística i un altre de prevaricació ambiental per la instal·lació de dues antenes de telefonia sense llicència entre el 2012 i el 2018 en terrenys de titularitat municipal, al Turó d'en Caritg, a la comissaria de la Guàrdia Urbana. Ara, el magistrat José María Noales ha precisat que hi ha indicis delictius, ha acordat l'obertura del judici oral i ha reclamat que l'exalcalde de Badalona aporti una fiança en metàl·lic de 20.000 euros.