PSC i comuns han arribat a un acord que permetrà a la socialista Marta Farrés convertir-se en alcaldessa de Sabadell. L’acord arriba  després que dimecres la cap de llista del PSC lamentés que ERC estigués gestant un "pacte contranatura" per intentar que els socialistes no governin en aquesta ciutat i just en el moment en que un pacte similar podria donar l’alcaldia de Barcelona a Ada Colau.

Dimecres passat, Farrés va recordar que el PSC va ser el partit més votat el passat 26-M, sumant un total de deu regidors i situant-se a més de 10.000 vots de diferència de la segona força, que va ser ERC. "La ciutadania ha parlar de forma contundent", va advertir Farrés que va considerar que "una majoria aclaparadora" havia expressat que al municipi "hi ha ganes de canvi". Per tot plegat va demanar "respecte" per la llista més votada i ha apostat per configurar un executiu "sòlid" sumant esforços amb altres formacions.

Marta Farrés assegura que la victòria del PSC el passat 26-M demostra que la ciutadania de Sabadell reclama un canvi perquè la gestió del govern quatripartit "ha estat un fracàs".