El que més empipa els de Vox és una estelada catalana, i això és el que ha pensat un grup d'antifeixistes colombians que s'ha presentat davant l'hotel de Bogotà on el partit ultra espanyol havia de participar en un fòrum polític, amb una bandera independentista catalana, segons informa Teusaradio. A la protesta hi han participat algunes desenes de joves, que criticaven la presència de Vox a la ciutat. Al final l'acte ha acabat amb incidents, després que un grup d'encaputxats ha atacat amb pedres l'hotel. Efectius antiavalots de la policia metropolitana han fet càrregues i han dispersat els manifestants, en una situació que ha esdevingut tensa al centre de la capital colombiana.

Vox està multiplicant els contactes amb altres formacions ultres des de fa mesos. El passat mes de desembre va participar en una cimera a Varsòvia per invitació del partit de Dret i Justícia (PiS), que governa a Polònia. En aquesta denominada "Cimera de Varsòvia" es van discutir estratègies per posar èmfasi en els estats-nació de la Unió Europea, segons va explicar el conservador PiS a la seva pàgina web. La trobada era continuació d'una altra que es va celebrar el mes de juliol com a part dels esforços per formar un bloc comú dins de la política europea i debatre com poden treballar junts per a canviar la UE, a la qual acusen d'actuar com un superestat que està erosionant les tradicions i els poders dels seus 27 estats membres.

Jaroslaw Kaczynski, el líder del partit amfitrió, va inaugurar la trobada a la capital polonesa, a la qual també va participar el primer ministre hongarès, Viktor Orban, que volia intercanviar impressions amb el seu homòleg polonès Mateusz Morawiecki.  A la reunió, també hi va acudir la líder ultradretana francesa, Marine Le Pen, que es va mostrar molt optimista sobre la constitució d'aquest grup. "Crec que el que li ha passat a Polònia, el xantatge, les amenaces de la Unió Europea -amb Polònia resistint una vegada més-, potser serveix perquè tothom sigui conscient que només units aconseguirem que la Unió Europea es replegui en allò en què és més perjudicial", explicava Le Pen amb la vista posada en les eleccions presidencials franceses del pròxim mes d'abril, en les quals se li presenta un escenari molt complicat amb l'arribada d'Éric Zemmour, que sembla que li està guanyant posicions. Zemmour no va assistir a la trobada de Varsòvia.