El productor cultural Oriol Soler ha picat el crostó al diari El País amb una piulada que ha acabat desencadenant en una discussió amb el director adjunt del rotatiu, David Alandete

Aquest és el missatge amb el qual ha començat: Soler ha compartit un article de Xavier Vidal-Folch en què assegura que el "procés ha erosionat la base de la democràcia". El productor es dirigeix al periodista i li diu que estan aconseguint enfonsar "el que era un bon diari".

A continuació, Alandete s'ha afegit a la conversa aportant les dades de visites del seu diari: "Som número 1 a Catalunya i la resta d'Espanya i a Amèrica".

Oriol Soler s'hi ha tornat amb ironia: "Sou tan influents que tothom a Catalunya ja està convençut que l’independentisme és cosa de Putin".

Soler ha carregat contra el rotatiu dient que és "un perill per als drets civils i la democràcia". Per la seva banda, Alandete ha respost criticant els mitjans públics i "sobretot TV3". 

Tot i que la conversa, farcida de retrets, entre el director adjunt d'El País i el productor cultural s'ha acabat, al cap d'una estona, l'analista Eduard Vallory ha fet un comentari sobre l'article de Vidal-Folch, que ha compartit Oriol Serra.