Ja són aquí les primeres imatges de la sèrie documental sobre Pedro Sánchez i La Moncloa, que narrarà tant el funcionament com la història del palau presidencial i aprofundirà en la vida del president espanyol. Es mostraran escenes quotidianes de Sánchez esmorzant amb la seva esposa, conversant amb els seus pares o mantenint converses informals amb ministres en els consells. Els creadors de la docusèrie han afirmat que es tracta d'un projecte de "risc" i que no s'emetrà en una cadena de televisió pública, sinó en una plataforma o cadena privada. És veritat que encara no l'han venut, però sí que han rebut interès d'alguns clients. En qualsevol cas, aquest dijous n'hem conegut el tràiler.

És un avançament de cinc minuts on surt Sánchez amb alguns dels seus col·laboradors més pròxims, com Óscar López (director de Gabinet de Presidència del govern espanyol) o Manuel de la Rocha (responsable d'Afers Econòmics), en reunions i moments de feina. Les imatges mostren a més el testimoni de treballadors de La Moncloa, la cimera de l'OTAN celebrada a Madrid, el Consell Europeu en el qual es va aprovar l'excepció ibèrica a matèria energètica i també conversacions informals de diversos ministres abans d'entrar a la reunió setmanal del Consell de Ministres.

El director de la sèrie documental, Curro Sánchez, ha explicat que el president espanyol ha sigut un personatge més i que només s'ha posat una línia vermella per part de la presidència: respectar la intimitat de les seves filles. Però també hi ha hagut limitacions per motius de seguretat a l'hora d'enregistrar els Consells de Ministres i el sopar de presidents a l'OTAN. Tot i això, el director ha assegurat que "no hi ha cap mena de decisió de controlar el contingut per part de Moncloa". "Per a nosaltres tots els temes de partit, PSOE i altres, no ens interessen, perquè ens allunyen del que volem explicar", ha afegit, per insistir en el fet que l'objectiu del documental és ser un retrat de la institució i la seva història. És a dir, que "la presència del president no destacarà més que la d'altres treballadors que també fan tasques molt importants".

Encara continuen en el procés d'enregistrament dels quatre capítols, que va començar al març i que s'allargarà fins a l'abril del 2023 (un mes abans de les eleccions municipals). És per això que no ha començat el procés de comercialització El director i les productores volen buscar plataformes com Netflix, que no ha mostrat cap mena d'interès. Qui sí que ha mostrat interès per la sèrie documental és "una de les principals distribuïdores" del mercat: Beta Films.