El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha criticat durament els seus socis del Govern de coalició, ERC, i en referència al rol que van tenir els republicans en la investidura de l'actual president espanyol Pedro Sánchez. En concret, van acordar el passat gener que ERC s'abstenia en la votació per elegir el mandatari en canvi d'instaurar una taula de diàleg per trobar una sortida dialogada al conflicte català. 

Ara el vicepresident del govern, Pere Aragonès, considera que aquesta taula s'ha d'ajornar fins després les eleccions a Catalunya, que estan previstes pel pròxim 14 de febrer, després que s'hagin hagut d'avançar perquè el Tribunal Suprem ha ratificat la inhabilitació d'un any i mig del president Quim Torra per desobediència. 

pere aragonès - acnEl vicepresident, Pere Aragonès, en una imatge d'arxiu / ACN

Puigneró insinua que PSOE podria investir ERC

"Amb tot el respecte, però mai una investidura li havia costat tan poc a un president d'Espanya (una taula sense ordre del dia ni data ni res)", ha indicat Puigneró en una piulada al seu compte personal de Twitter.

Ara bé, també ha fet prediccions de futur i ha insinuat que hi podria haver un pacte entre el PSOE i ERC més enllà de les eleccions. "Ves que el 14-F no descobrim el seu preu real: uns quants vots del PSOE a una altra investidura", ha augurat Puigneró.