Els presos i les preses polítiques passaran aquest Nadal a la presó. Per a Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez aquest ja serà el segon. Malgrat tot, també han volgut desitjar bon Nadal i bones festes a tothom. 

La presidenta del Parlament a la presó, Carme Forcadell, ha aprofitat per donar les gràcies a tots els que han fet possible el programa de ràdio de Nadal pels presos, a tots els que pensen en ells i als que s'acosten fins a Mas d'Enric a fer-li companyia.

El conseller Raül Romeva ha dit a través de les xarxes socials que "mai no s'havia imaginat que passaria Nadal tancat sense judici en una presó", però també ha destacat que "no havia pensat mai que el passaria acompanyat de tanta, tantíssima gent". "Gràcies per ser-hi sempre, per combatre junts la repressió diàriament. Bones festes a totes i tots", ha escrit. 

Per altra banda, el conseller Josep Rull ha desitjat "Bon Nadal, pau i llibertat" amb un poema de JV Foix.

El conseller Jordi Turull ha escrit: "Molt bon Nadal a tothom. Que res us prengui ni un instant de felicitat merescuda". 

"De tot cor us ho dic. Gaudiu molt de les festes amb la família, abraceu la vostra gent. Acabarà aquesta presó injusta, arribaran molts nadals en llibertat", ha dit a través de Twitter el president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez.

El president d'Òmnium, Jordi Cuixart, també ha felicitat per Nadal des de Lledoners: "Cap tristor, no hem perdut l'esperança ni el coratge. Sempre endavant i bon Nadal a tothom!".