El 'no' de la justícia belga a les extradicions dels consellers Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig ha arribat a la premsa internacional. Entre els diaris que n'han informat hi ha els belgues Le Soir i HLN, l'alemany, Der Spiegel o la capçalera europea Politico.

El que ha fet el titular més dur ha estat el belga Le Soir que ha destacat: "Catalunya: una mala sorpresa de la justícia belga a la seva homòloga espanyola". HLN ha destacat que "els ministres catalans a Bèlgica no són expulsats", molt semblant a la reacció de Politico que diu "La cort Bèlgica no extradira els exconsellers catalans". 

Finalment, el setmanari Der Spiegel, el més important d'Alemanya, assegura que la decisió de la Justícia belga de no acceptar l'euroordre espanyola contra els consellers exiliats representa "una derrota d'Espanya davant els tribunals".

També n'ha parlat el corresponsal del New York Times a Espanya a través de les xarxes socials. Raphael Minder ha assegurat que la decisió de Bèlgica "acaba amb l'esperança de la justícia espanyola de jutjar tots els polítics catalans acusats".