La periodista Pilar Rahola ha fet una pregunta incisiva al president de la sala del Tribunal Suprem que jutja el procés, Manuel Marchena, qüestionant que no preguntés a Diego Pérez de los Cobos, el coronel que va dirigir l'operatiu contra el referèndum de l'1-O, si al passat va ser processat. En els altres casos de testimoni, sempre ho ha preguntat.

Rahola ha recordat que Pérez de los Cobos va ser processat per un cas de tortures un pres etarra

A Pérez de los Cobos se l'acusava de maltractar un intern etarra que estava hospitalitzat, per haver estat agredit prèviament, i de tapar-li el nas i la boca. Finalment, tant ell com dos companys més van ser exonerats.

Una altra dada sobre Diego Pérez és que és germà de Francisco Pérez de los Cobos, exmilitant del PP i president del Tribunal Constitucional entre el 2011 i 2017. Sota el seu mandat, el TC va declarar inconstitucional i nul el decret de convocatòria del 9-N.

Per la seva banda, el seu pare, Francisco Pérez de los Cobos, va ser candidat de la Fuerza Nueva al Congrés dels Diputats l'any 1977, les primeres eleccions democràtiques, a les quals es va presentar com a número quatre per Múrcia.