El líder del PP, Pablo Casado, ha assegurat que la seva formació facilitarà el transport a tothom que vulgui anar a la manifestació d'aquest diumenge. En una entrevista a EsRadio, el dirigent unionista ha explicat que el PP ajudarà a anar fins a Madrid als que es vulguin manifestar contra Pedro Sánchez.

PP i Cs han consensuat que el lema per a la manifestació convocada contra la política del govern espanyol vers Catalunya serà "Per una Espanya unida, eleccions ara", han informat a Efe fonts dels dos partits.

Fonts de Cs han subratllat a Efe que aquesta mobilització està organitzada pels equips de comunicació de Ciutadans i PP, i que la resta de formacions s'hi afegeixen sense participar en la planificació.

La convocatòria de la protesta a Madrid té lloc després que s'hagi sabut la proposta del Govern de comptar amb un relator a la taula de partits per buscar una solució al conflicte de Catalunya.

En aquest sentit, el líder del PP ha dit que aquesta és "l'etapa més lamentable" de les últimes dècades i "s'han traspassat totes les línies vermelles, la legislatura està completament acabada i el govern espanyol està deslegitimat per continuar un dia més a la Moncloa".