El PP insisteix.  Ara ha registrat la marca Cataluña Suma "per si de cas" arribés "a produir-se" la coalició electoral amb Ciutadans que tant busca el líder del PP, Pablo Casado. Segons detalla El Mundo es tracta d'un projecte que emularia a la coalició Navarra Suma (UPN, PP i Cs), que va guanyar les eleccions a Navarra.

La possibilitat d'una confluència entre aquestes dues formacions va començar a gestar-se durant la precampanya de les eleccions generals del 28 d'abril. Casado li va proposar a Rivera un acord per anar junts al Senat i maximitzar així els resultats. Ara per ara, però, Ciutadans ho ha rebutjat. 

El PP però no es rendeix i de manera recurrent ha anat plantejant la idea. Durant aquestes últimes setmanes, tant Casado com la nova portaveu popular al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, han intensificat de manera notable aquesta oferta per crear una mena d'España Suma. Malgrat tot, tal com assenyala el rotatiu, el partit de Rivera s'hi ha negat. Per ara, l'objectiu del partit taronja no és aliar-se amb el PP sinó superar-lo.