La partida d'Albert Rivera del despatx d'advocats Martínez-Echevarría està sent de tot menys discreta. L'exlíder de Ciutadans al·lega que el bufet ha incomplert el seu contracte, per la seva banda, des de l'empresa sostenen que estan sorpresos de la sortida de Rivera i decebuts amb el seu rendiment. Ara, el futur professional de qui va encapçalar Cs durant anys és una incògnita. Molts ulls s'han grat inevitablement cap al partit Popular, on alguns exmembres de ciutadans ha trobat refugi en els darrers temps. Però Gènova ho té clar: "No ens aposta res". 

No tot el PP té animadversió a Rivera. Segons publica El Confidencial, entre els populars la valoració de la figura d'Albert Rivera és dispar. De l'entorn de García Egea se'l té en bona consideració, però els crítics amb l'antic líder de Ciutadans proliferen en l'organització. Molts crítics no obliden com va "donar ales" a la moció de censura que va fer fora a Rajoy. Al marge de les visions que hi ha al partit sobre Rivera, la resposta d'aquest sobre un possible fitxatge és taxativa: "Al PP, ni està no se l'espera". 

La bona relació de Rivera amb algunes de les figures més destacades del partit com Pablo Casado o José Luís Martínez-Almeida, no semblen passar del pla personal. Al PP el que el preocupa sobre l'exlíder de Ciutadans és el seu futur professional. No li auguren cap massa bo. En l'àmbit de la política el consideren "cremat", per la qual cosa no els interessa. Els pronòstics dels populars per Rivera en l'empresa privada després de la polèmica amb el despatx d'advocats Martínez-Echevarría

Una sortida pública i escabrosa 

El passat dilluns Albert Rivera va comunicar que abandonava el seu lloc al bufet d'advocats Martínez-Echevarría. El que hauria d'haver estat una sortida discreta ha acabat sent un dels temes que protagonitza l'actualitat.  Ruvera no ha marxat sol, l'ha acompanyat el seu ex-número dos a Ciutadans, José Manuel Villegas, qui va acompanyar el seu antic líder a l'empresa privada. Els dos dirigents al·leguen incompliment del seu contracte, mentre l'empresa està sorpresa per la seva marxa. 

Tot i la sorpresa inicial, el bufet ha deixat clar que, malgrat Rivera marxa per la seva voluntat, la companyia no estava satisfeta amb la seva feina. "La notícia ha arribat després de diversos requeriments. Feia mesos que li exigíem un canvi", ha assegurat un portaveu de la firma a El Español. "No és que el pressionéssim. Li demanàvem una millora en tots els estàndards que fan que un despatx d'advocats sigui de qualitat. L'exigència era totalment raonable", han afirmat fonts de l'empresa. Fonts del despatx també han declarat a El Confidencial: "La seva productivitat estava assolint nivells preocupants, molt per sota de qualsevol estàndard raonable".