El PP català està tenint problemes per omplir les seves llistes per a les eleccions municipals a Catalunya i, com a conseqüència, s'ha vist obligat a fer que les delegacions territorials enviïn cartes als militants del partit convidant-los a "omplir" les candidatures del 26 de maig, explica El Español que ha tingut accés a una d'aquestes cartes enviada pel PP d'Arganzuela (Madrid).

Segons assegura el digital, els militants de la formació unionista tenen fins al 10 d'abril per prendre una decisió. El procés per entrar a aquestes llistes és senzill: completar un formulari, fer una fotocòpia del DNI i passar per la seu del partit per sumar-se a una candidatura. Al País Basc i a Navarra també hi ha escassetat de candidats i per tant els militants poden anar allà.

Un membre de la Junta Regional del Partit Popular de Catalunya ha indicat al digital que "això no havia passat mai" i ha afegit que el PP es troba "en els pitjors moments de la seva història". Aquesta font, apunta que "les bases estan desmobilitzades i descontentes amb la direcció i els votants cada vegada mostres més desafecció pel partit".

Els militants no estan contents amb la nova direcció de Pablo Casado però, matisa el digital, tampoc ho estaven amb Mariano Rajoy.