Ciutadans i PP estan estudiant demanar l'obertura de noves comissions d'investigació al Parlament sobre corrupció. Així ho han anunciat els dos partits després que la fiscalia hagi demanat al Tribunal Suprem que investigui Laura Borràs per suposades irregularitats en adjudicacions quan va estar al capdavant de l'Institut de les Lletres Catalanes entre 2013 i 2018. 

El PP ha estat el primer en anunciar que estan valorant aquesta demanda, però s'ha volgut mostrar prudent i ha evitat assegurar si l'acabarien registrant per no interferir en el procés judicial. Segons el diputat Santi Rodríguez, estan valorant les implicacions que tindria però asseguren que Borràs ha de donar explicacions polítiques si ha "malversat diner públic" des de l'ILC.

Preguntat al president del grup de Ciutadans, Carlos Carrizosa, sobre aquesta qüestió, ha assegurat que el seu grup estudia demanar una comissió d'investigació "més amplia" sobre la presumpta "corrupció" a Catalunya en la que, ha assegurat, hi hauria de participar Laura Borràs. 

En la mateixa roda de premsa, just després que la Junta de Portaveus hagi fet una declaració conjunta contra ell per "masclista i sexista" –sense el suport de Cs i PP–, Carrizosa ha assegurat que no "aconseguiran" fer-los callar i que seguiran denunciant "la corrupció dels hereus de Jordi Pujol".