El PP de Catalunya ha contractat una avioneta per promoure la seva última campanya, basada en la figura del seu president, Alejandro Fernández, a la costa catalana. Titulada "Alejandro, la teva nova veu", es basa en les intervencions del líder popular al Parlament –com aquella en què va titllar d'"espanyolàs" el president de la Generalitat, Quim Torra, o la darrera, en què va cantar una cançó de Manolo Escobar– i que des del partit asseguren que està tenint molt d'èxit.

El secretari general del PPC, Daniel Serrano, ha explicat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) que l'aeronau tindrà dos trajectes diferents: un des de l'àrea metropolitana de Barcelona fins a la Costa Brava i un segon des del Garraf fins al Baix Camp.

avioneta pp - acn

ACN

Així cobrim gairebé tota la costa catalana", ha assegurat, la qual cosa permetrà arribar a les zones més poblades de Catalunya i amb més població durant l'estiu. L'objectiu és demostrar a la ciutadania que "el PPC no fa vacances" i que segueix actiu en defensa dels valors de la Constitució mentre altres líders polítics "se'n van a Madrid", fent referència encoberta a l'ara portaveu de Cs al Congrés, Inés Arrimadas, que va deixar el Parlament per fer el salt a Madrid.

Serrano creu que "falten referents" per combatre l'independentisme i que hi ha cert "desconcert", per la qual cosa volen reivindicar la figura de Fernández com a líder. L'avioneta va començar a sobrevolar la costa ahir dimarts i està previst que ho faci "tres o quatre dies" més d'agost.