El PP de Catalunya es converteix en el coach del nou cantant dels populars i també president del partit, Alejandro Fernández, dedicant-li una campanya inspirada en el concurs televisiu de 'La Voz'. Després de la seva primera audició (no a cegues) en l'últim Ple del Parlament, la cadira del Partit Popular va donar la volta i aquest dijous, ha començat una campanya sota el lema 'Alejandro, tu nueva voz en Catalunya', per reivindicar la seva figura com la veu del constitucionalisme.

A l'espera de les dates dels seus nous concerts, el PP ha comunicat que la campanya consta de diverses fases i que la primera, que ja està en marxa, es basa en la creació d'una web (tunuevavoz.com). Com si fos el seu primer àlbum, la pàgina web reuneix tots els hits d'Alejandro Fernández, on evidentment es troba el famós 'Canto a la convivencia' de Manolo Escobar dedicat al president de la Generalitat, Quim Torra.

La relació de Fernández amb la música però, ja ve de lluny. Al 2011, quan era candidat a l'alcaldia de Tarragona, el Partit Popular va versionar la cançó 'Alejandro' de Lady Gaga per promocionar la seva candidatura. "Vota PP, confía en... Alejandro" era l'espectacular tornada d'aquest cover, que, malauradament, al cap d'uns mesos va haver de retirar. El partit va rebre un burofax de la productora Sony que deia que vulnerava els drets d'autor.

La campanya del PP català s'emmarca en els mesos d'agost i setembre, i en la segona fase, el partit utilitzarà suports com ara els pals publicitaris o les xarxes socials per difondre la imatge de la nova estrella del pop popular.