Rebel·lió? Dia Mundial del Parkinson? L'eliminació de la Roma al Barça a la Champions? Confusió? Idioma desconegut? Un tuit incomprensible de la policia espanyola ha encès la imaginació de la xarxa i, davant la manca de resposta del cos policial, els usuaris han anat traient les seves pròpies conclusions jugant amb la incredulitat i inversemblança que pràcticament viu Catalunya dia a dia des que el govern de Mariano Rajoy i la justícia espanyola va començar a posar pals a les rodes amb diferents ofensives per provar d'eliminar el procés del mapa.

El tuit, que barrejava diferents lletres i emoticones sense cap tipus de sentit, ha donat molt de joc als tuitaires, que han aprofitat l'ocasió per sortir a la càrrega i fer broma sobre una situació mai vista en democràcia, com ho és l'acusació de rebel·lió i terrorisme —i posterior detenció— a una membre del Comitè de Defensa de la República (CDR) per haver "desenvolupat activitats de direcció i coordinació en els actes de sabotatge duts a terme durant la Setmana Santa del 2018 de manera coordinada [...] per provocar un clima d'agitació social".

Precisament en aquesta línia, alguns s'han qüestionat si això és rebel·lió o terrorisme

D'altres, s'han agafat la badada per la qüestió lingüística i han retret a la policia espanyola que parlin en català emplaçant-los a fer-ho en castellà.

La situació del president Carles Puigdemont, que, de moment, no pot sortir d'Alemanya també ha tret el cap en aquest debat.

També hi ha hagut qui s'ha pensat que ho feien en homenatge al Dia Mundial del Parkinson.

Alguns usuaris s'han passat una mica de la ratlla al atribuir-los haver-se pres les drogues que confisquen.

El tuit incomprensible de la Roma després d'eliminar el Barça a la Champions també ha servit als tuitaires per fer la broma en un altre sentit.

Mentrestant, d'altres ho han atribuït als fills dels treballadors que porten les xarxes socials de la policia espanyola.

Justament per això, una hora més tard, la policia espanyola ha fet un tuit en un intent d'apagar el foc amb les normes a seguir si el teu fill t'agafa el mòbil.

La ironia, però, no ha colat entre els usuaris, que els han retret que, si ha estat així, no deixin jugar els nens amb el mòbil o els han criticat per carregar amb les culpes als més petits.