El dramaturg i autoproclamat president de TabarniaAlbert Boadella, rebrà el premi "Unidad de España" que atorga la plataforma ultra Hazte Oír, segons assegura el diari Público. L'entrega de premis se celebrarà el proper 19 d'octubre a l'hotel Hesperia de Madrid.

En un comunicat, al que ha tingut accés el citat mitjà, el director de l'associació ultra explica que el premi a Boadella es deu a "la seva defensa de la unitat d'Espanya i el seu coratge per liderar la presidència de Tabarnia davant el desafiament independentista de Catalunya". 

Segons aquest comunicat, Boadella ha reaccionat amb alegria davant l'anunci: "La vida d'un artista es mou entre l'ètica i l'estètica i, en aquest sentit, resulta molt satisfactori rebre el premi d'Hazte Oír ja que no es tracta d'un guardó professional sinó d'un premi cívic".

Un altre dels premiats és el cap del grup parlamentari de Vox a Andalusia, l'exjutge Francisco Serrano, l'activista anti avortament Patricia Sandoval i la pediatra coneguda pels seus posicionaments contra els drets de les persones transexuals, Michelle Cretella.