El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat en una piulada que la seva "única prioritat és salvar vides i futurs" de tots els ciutadans del país, en referència a l'entrevista a l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, que ha publicat aquest dissabte La Vanguardia.

Segons Pueyo, "una ciutat de 140.000 habitants ha de ser consultada" abans de prendre una decisió com el confinament del Segrià. L'alcalde ha reconegut que "va ser un cop molt dur" i que va transmetre la seva "irritació" al conseller d'Interior, Miquel Buch, i a la consellera de Salut, Alba Vergés, que es van desplaçar a Lleida "perquè una decisió com aquesta no es pot anunciar a Barcelona". Tanmateix, Pueyo creu "que era el president de la Generalitat el que havia de donar la cara davant els lleidatans. Jo ho vaig demanar però no va voler o no va poder".

Torra s'ha fet ressò de les declaracions i les ha lamentat "enormement": "Cap fonament de veritat". "Com a president, no entraré en polèmiques de curta volada. Tota la ciutadania sap que la meva única prioritat és salvar vides i futurs de tots els ciutadans del país. I així seguiré", ha conclòs.