El president de la Generalitat a l'exili, Carles Puigdemont, veurà un partit que de cap de les maneres es podria celebrar en territori espanyol. I és que la quarta jornada del grup D de la Lliga de les Nacions enfrontarà les Illes Fèroe contra Kosovo, partit que Puigdemont podrà veure coincidint que el líder independentista es troba a l'arxipèlag, on ha mantingut reunions amb polítics feroesos i danesos.

A través d'un tuit, el president a l'exili s'ha fotografiat amb el president i el seleccionador de Kosovo tot recordant que l'equip del petit país eslau no pot jugar a Espanya, ja que l'estat espanyol ―juntament amb Sèrbia, Grècia, Eslovàquia i Xipre― no reconeix la independència de Kosovo respecte de Sèrbia, declarada l'any 2008.

Puigdemont també comenta que aquest partit seria impossible en territori espanyol fent referència a la impossibilitat per part de les seleccions catalanes de disputar competicions oficials, com sí que ho poden fer les Illes Fèroe, tot i no ser un estat independent. Un altre cas similar al de les Illes és el de les nacions britàniques: Escòcia, Gal·les i Irlanda del Nord, que també disputen competicions internacionals.