Cap agressió sense resposta. Francisco Javier Iglesias, pare del vicepresident espanyol Pablo Iglesias, denunciarà Cayetana Álvarez de Toledo. L'endemà que la portaveu del PP al Congrés li digués "terrorista" per la seva relació amb el grup antifranquista FRAP, ha decidit emprendre accions legals. "Em fot, perquè al final les multes les paguem entre tots", ha admès. Per aquesta mateixa acusació ja va ser condemnat el periodista Hermann Tertsch, avui eurodiputat de Vox.

 En una interpel·lació a Pablo Iglesias, la portaveu del PP va arribar a acusar el vicepresident segon de ser “fill d’un terrorista”. El vicepresident segon del govern espanyol i líder de Podemos li va respondre assegurant que “convidaria” el seu pare, Francisco Iglesias, a “exercir les accions oportunes”. "Acaba de cometre un delicte aquí en aquesta tribuna. Només algú amb títols nobiliaris és capaç de creure's amb la impunitat de dir terrorista a algú i que li surti gratis", li va replicar.

 

"Quina competició. Em va atacar el de Vox i ara ha d'atacar la de el PP, però em fot perquè cobren com a càrrecs públics i a la fi les multes les paguem entre tots", ha assegurat Francisco Javier Iglesias en una entrevista aquest dijous a LaSexta. Ha admès sentir-se "emocionat" perquè li estiguin escrivint càrrecs de PP que se senten "avergonyits" per l'acusació de Cayetana Álvarez de Toledo.

En acabar la interpel·lació, la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, va demanar a Álvarez de Toledo si volia retirar l'expressió del diari de sessions. La portaveu del PP s'hi va negar: “El seu pare, com bé reconeix en una entrevista, era militant del FRAP (Front Revolucionari Antifeixista i Patriota). Gràcies”.

 

EN DIRECTE | L'última hora sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món

MAPA | Els contagis de coronavirus a Catalunya per municipis i barris

MAPES | L'impacte del coronavirus a Catalunya per regions sanitàries

🔴 Segueix ElNacional a Telegram