L'actuació dels Mossos d'Esquadra en els aldarulls produïts durant la manifestació del Tsunami Democràtic coincidint amb el Clàssic​ ha generat moltes crítiques i denúncies a les xarxes socials. En destaca la d'un pare d'una nena de 15 anys.

"Ahir, fora del Camp Nou, els Mossos van apallissar a ma filla de 15 anys que es manifestava pacíficament. Va rebre un cop de porra al cap, i una vegada a terra va rebre set cops de porra més a les dues cames", ha relatat. A més, ha adjuntat dues fotografies on es veuen els cops al cap i al cos de la noia.

A més, també ha penjat dues imatges més on es veu el comunicat mèdic, el qual diagnostica "policontusions" i "traumatisme cranial". "Denunciarem aquests delinqüents uniformats i als seu responsables", ha conclòs l'usuari.

El nombre de ferits total que va atendre el SEM va pujar fins a 46. D'aquests, vuit van requerir trasllat. Per la seva banda, els Mossos van xifrar en 55 els agents ferits durant els aldarulls, dos dels quals de caràcter greu i la resta de caràcter lleu. Segons el cos policial, dels agents ferits, 53 van ser de caràcter lleu per contusions arran de l'impacte que van rebre pel llançament d'objectes i dos van resultar ferits greus.