Moments de tensió i aldarulls a l'exterior del Camp Nou durant la celebració del Clàssic, que aquest dimecres enfronta el Barça i el Madrid. En un primer moment, els Mossos d'Esquadra han carregat per evitar enfrontaments entre manifestants de Tsunami Democràtic i dels Boixos Nois, seguidors radicals del FC Barcelona, davant d'un dels accessos a l'estadi.

Els ultres eren acompanyats pels Mossos al camp, però s'han trobat amb els concentrats de Tsunami i ha començat la baralla. La Brimo ha actuat i els dos grups s'han dissolt. Segons els Mossos, en el transcurs d'aquesta actuació s'ha fet almenys un detingut per haver llançat una ampolla de vidre als agents. Els Mossos han mantingut un cordó policial en aquest punt.

La tensió, però, ha continuat creixent després de les càrregues entre prop d'un centenar de persones encaputxades que han fet llançament de pirotècnia i llaunes i ampolles a la línia policial. La situació s'ha agreujat quan els manifestants han muntat barricades i les han encès. 

S'han cremat contenidors en diferents punts de Travessera de les Corts i s'han activat els Bombers per tal d'apagar-los i restablir la situació a la zona. Paral·lelament, per la megafonia del camp s'ha demanat als assistents al partit que no sortissin pels accessos que donen a Travessera de les Corts. Els incidents han acabat amb cinc detinguts per desordres públics i llançaments als agents.

Com a mínim 46 persones han requerit assistència sanitària, totes elles de caràcter lleu, per lesions patides en els aldarulls.