El líder de Podemos, Pablo Iglesias, i el periodista de La Sexta Antonio García Ferreras se les han tingut en directe. Ferreras ha entrevistat aquest matí el líder del partit morat i la discussió ha començat quan ha tret el tema de si es viu una crisi interna dins de Podemos entre els seus partidaris i els errejonistes. 

La pregunta, concretament, tractava sobre l'incident entre Juan Carlos Yllanes i Carlos Monedero. Aquest dijous Yllanes va denunciar que el cofundador del partit Juan Carlos Monedero l'havia amenaçat i intimidat al Congrés. "Vigila amb el que diu", assegura que li va dir. 

La discussió comença a partir del minut 7.

A Iglesias, no li ha agradat la pregunta, i ha acusat el periodista de voler crear més mal ambient. Segons Iglesias, els dos diputats ja s'han reconciliat després del "malentès", però ha acusat el periodista de "no interessar-li" aquesta part de la història. 

Després d'això, Iglesias ha contraatacat i ha criticat la cadena per no parlar de la violència masclista d'alguns dels seus col·laboradors (Eduardo Inda), "que no paga la pensió dels seus fills". Aquest retret d'Iglesias es referia a la disputa que van tenir Carolina Bescansa i Inda en un programa de Al Rojo Vivo.